Despre

          Acesta este un jurnal cu însemnări despre nebuniile, tristețile, bucuriile și aventurile mele. Am doi copii zburdalnici, îmi place să citesc, să privesc, să cânt și să dansez, îmi place astronomia și tot ce e legat de Egiptul Antic, sunt fan science-fiction (cu tendințe spre geek și sunt mândră de asta :D), butonez ”computerul” și cred că mă pricep la unele lucruri produse cu mașinăria asta, am studiat artele plastice, psihologia și sociologia din pasiune și acum traduc cărți tot din pasiune, sunt un om obișnuit și la fel sunt și însemnările mele.
          Am mâncat o singură dată (până acum) mâncare chinezească, iar răvașul din prăjitură scria așa ”Celui ce știe să aștepte, timpul îi deschide porțile”. Nu îmi dau seama prea bine care e predicția aici, dar viața mea s-a învârtit în jurul ”așteptatului” și ”timpului”, oricât de ciudat ar suna asta.
          Am ciudățeniile mele, obișnuiesc să dorm cu carțile pe care le citesc (da, le iau în pat) și cu o veioză aprinsă, dar pe care aș dori să o înlocuiesc cu o lampă cu lavă, mă influențează fazele Lunii și asta nu este atât de ciudat, după cum am văzut într-un documentar, sunt total oarbă în semi-întuneric, consider că mestecenii sunt cei mai frumoși copaci și îmi plac pădurile, evit să mă urc la înălțime pentru că hăul mă atrage într-un mod straniu și îmi place să fotografiez lucrurile mici și în special mica lume de la picioarele copacilor (da, e ca o lume). Fotografiile mele le postez aici.
          Nu am făcut blogul ăsta ca să încerc să ies în evidență, ci pentru că e singurul mod în care pot păstra în primul rând amintiri și apoi informații pe care altfel le-aș fi pierdut. Știu că un jurnal online nu mai e jurnal personal, motiv pentru care la un moment dat am vrut să pun punct, dar se pare că unor oameni chiar le-a fost de folos ce au citit pe aici, așa că am hotărât să merg mai departe.
          Pe scurt, noi suntem astia...
Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers
          In plus...

Daisypath Graduation tickers

          Cu mult drag,
          Lavinia
          :)

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

 1. Foarte dragut:X Mi se pare foarte interesant sa dormi cu cartile pe care le citesti ,cu toate ca nu mi s-a intamplat asta decat cand adormeam cu capul pe carte:">

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi apari ca un om cald, indragostit de viata pe care, desi si-o poate explica, prefera doar sa o priveasca si sa se bucure!
  Sarbatori fericite!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hai ca te-am gasit si aici si am gasit si blogul cu fotografii. :)
  M-am abonat si te-am adaugat si la blogurile pe care le urmaresc. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum te-am descoperit!
  Imi place tare mult blogul tau, am sa mai vin pe aici :)
  Cu drag,
  Adriana

  RăspundețiȘtergere
 5. Te citesc de ceva vreme frecvent! Am găsit multe lucruri interesante, in special despre copii.
  Voi rămâne in continuare o cititoare fidelă. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Lavinia, lasati o adresa de email la care va putem contacta. Sau scrieti-mi dvs pe casian.anna@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere