PROIECTE

Pentru că aș fi aglomerat prea mult acest blog, am hotărât încă de la început să dezvolt celelalte proiecte separat. Ele sunt...

 (blogul meu de suflet)

Din 19 aprilie 2010, am hotărât să fac ceva, un proiect pentru copii. În primă fază, am ales să adun pe blog traducerile și adaptările unor povești pe o pagină separată - SPIRIDUSII. Și așa s-a născut blogul meu cu povesti, poezii si desene. Apoi, în toamna aceluiași an, fiul meu a in intrat la grădiniță și, din interesul pentru unschooling sau, cum îmi place să spun, o educație liberă, am început să fac și fișe educative. O parte din ele sunt aici, restul pe blog. 
Îmi place să aud că le-ați folosit, să îmi scrieți impresii ori ce altceva ați dori să mai găsiți pe blog, deci... vă aștept părerile! :)

POVEȘTI
IEPURASUL DE CATIFEA, dupa Margery Williams
REGELE ÎNGHEŢULUI sau PUTEREA IUBIRII, după Louisa May Alcott
CELE TREI PENE FERMECATE, dupa Fratii Grimm
DE CE ARE CORBUL PENELE NEGRE, dupa Florence Holbrook
DE CE CADE PISICA MEREU ÎN PICIOARE, după Florence Holbrook
CÂNTECUL ZÂNELOR, după Louisa May Alcott

FIȘE EDUCATIVE

p.s. - Ca să nu existe neclarități, iată și regulile de copyright: deşi textele în engleză (ale poveștilor traduse ori adaptate) nu îmi aparţin, ci fac parte din domeniul public, variantele traduse care se regăsesc pe acest blog (și pe Spiridusii) sunt creația mea și îmi aparțin conform cu Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Asta înseamnă că textele și fișele educative nu pot fi reproduse, copiate, vândute sau publicate fără acordul meu (lavinia2070@gmail.com). Pot fi însă printate liber, în scopuri necomerciale.
 Am primit aparatul de fotografiat, un Panasonic FZ-20, acum vreo 5 ani în 2012 şi a devenit parte din mine. Nu caut să fac fotografii perfecte. Perfecţiunea îmi place să o privesc la alţii, acolo mă inspiră. Nu am citit foarte multe despre fotografie, mai mult am privit şi am experimentat. Nu mi-am impus niciodată să am un stil anume. Încerc numai să înregistrez nişte imagini care îmi plac, care mă obsedeaza chiar, caz în care le caut intentionat; alteori experimentez. Şi încerc să nu prelucrez mai deloc.

Mai jos sunt câteva din jocurile mele, clipe surprinse, momente rupte din timp şi păstrate pentru totdeauna. Mai multe fotografii, pe laviniars.blogspot.com :)Trimiteți un comentariu

0 Comentarii