carti gratuite

Carti clasice, gratuite, legal, in toate formatele


www.booksshouldbefree.com este de fapt un ''agregator'' de carti. Sursele sunt clasicele gutenberg.org, archive.org si librivox.org. E putin dezamagitor - asta inseamna ca nu exista carti noi in afara de cele introduse pe aceste situri... plus ca prezenta celor doua reclame arata ca numai oferite ca resursa gratuita nu sunt, iar in spate e tot un interesa material (spre deosebire de siturile amintite mai sus, care chiar sunt free).

In fine... partea buna e ca toate catile sunt super bine ordonate, iar pagina e mai prietenoasa decat celelalte. Se vad copertile cartilor (multe in varianta moderna) si parca suntem mai tentati sa le accesam astfel.


Prima pagina ne intampina astfel, insa cartile apar random. Pe bara albastra din stanga apar toate categoriile.
  • Cartile pot fi asculate online, pe capitole, sau downloadate; exista fisiere pentru iTunes, iPod si mp3.
  • Pot fi citite online, in browser sau downloadate in format kindle, .txt, .pdf, pentru iPad, iPhone, Nook, Sony Reader, PDA, Palm Pilot, Pocket PC.

Happy reading!
Lavinia

About Lavinia

Am două pisici, doi copii, oameni pe care îi iubesc și o lume maaare în care vreau să trăiesc frumos. Îmi place să învăț mereu câte ceva nou, iubesc depărtările, Luna, norii, copacii, filmele vechi și cărțile mai puțin cunoscute. Desenez, fac fotografii și cochetez cu handmade-ul. Mare amatoare de smoothie și fursecuri. Îndrăgostită de cărți, stele, lucruri vechi, struguri, gutui și pisici. =^.^=
Un produs Blogger.