alimentatie

Capsunica maricica

Zilele astea am mancat capsuni... sau capsune... sa aleaga fiecare numele care ii place. :) Cam mari, nu cred ca sunt romanesti, nici macar de sera, insa gustoase, dar nu exagerat de dulci. Sunt din Obor, cu 7 lei kg.


Aceasta e capsunica... cea mai mare din punga. Luciul e natural :)) si e si foarte parfumata. ;) Cam cat de mare era, se vede mai jos.Dupa un castron de capsuni, nu mai imi trebuie nimic. Decat relaxare si odihna, eventual la o plimbare, ca sa ne incantam si mintea cu frumusetile naturii. In ultimul timp simt ca am nevoie de legume si verdeata si fructe (am descoperit acum), asa cum am nevoie de aer... Si nu mai simt nevoia de dulce dupa ce le mananc.


Jumatate de portie de bunatate :) Cam atat poate sa manance Mihai, dintr-o data. Maria mai cere supliment, iar eu iau portia+supliment din start. :) Si mor de drag cand ii vad mancand astea si nu prostiile de dulciuri.

Me happy!
Lav

About Lavinia

Am două pisici, doi copii, oameni pe care îi iubesc și o lume maaare în care vreau să trăiesc frumos. Îmi place să învăț mereu câte ceva nou, iubesc depărtările, Luna, norii, copacii, filmele vechi și cărțile mai puțin cunoscute. Desenez, fac fotografii și cochetez cu handmade-ul. Mare amatoare de smoothie și fursecuri. Îndrăgostită de cărți, stele, lucruri vechi, struguri, gutui și pisici. =^.^=
Un produs Blogger.