Cele mai frumoase fabule - 2070 de cuvinte

7 septembrie 2012

Cele mai frumoase fabule

cartea, pe situl editurii Teora
+ alte carti cu fabule de la ei
Am ajuns la o varsta cand ne plac fabulele; si mai ales lui Mihai, care cred ca le si intelege mai bine. Totul a inceput din vara asta, cand tati a luat o carticica micuta cu fabule de la Teora; sincer, nu credeam ca o sa prinda la ei, dar... supriza, amandoi vor acum sa citim inainte de culcare din cartea asta. Si citim vreo 5-6 fabule, le citesc morala, le dau exemple din viata lor sau din lume si discutam putin.

Cele mai frumoase fabule este o carte de format relativ mic, cu coperti cartonate si foarte frumos ilustrata. Fabulele sunt repovestite pe intelesul copiilor si la fiecare este scrisa si morala, dupa scrierile unor autori arhicunoscuti  ca Esop, La Fontaine, Lessing, Samaniego si altii. Pentru cine nu vrea sa cumpere toata cartea, am vazut ca au pe site si carticele mult mai ieftine, cu fabule din cate un singur autor (linkurile sunt sub poza).

Ca o nota amuzanta, mie imi place sa le "povesti cu invataminte" :)) dar Maria ma corecteaza automat "nu, sunt povesti cu molala" - pentru ca nu il spune pe "L".

Lav

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu