Sapunul ideal + concurs - 2070 de cuvinte

16 februarie 2011

Sapunul ideal + concurs

Am primit si eu o invitatie la un concurs, din partea Cristinei&Alexiei. Nu stiam despre ce e vorba, numai ca implica niscaiva sapunuri si creme de corp. Buuun. Apoi am ajuns pe situl celei care le face, Beatrice, si mi-a placut foarte mult. Mi se pare extraordinar ca azi sa iti faci singura sapun... bine, stiu ca faceau si bunicile, dar femeile din ziua de azi nu mai gandesc ca bunicile. Si imi place ideea asta de a-ti face singura produse naturale si sanatoase, intr-o era a tehnologiei; e un contrast puternic si frumos. :) Iar ceea ce face ea mi se pare foarte interesant si merita o privire, aici. Eu o sa-i fac loc pe blog la sectiunea de "manifeste".

Revenind la partea cu concursul, trebuie sa spun ce asteptari am de la astfel de produse, ce parfumuri prefer, etc. Din punctul meu de vedere, numai faptul ca sunt facute 100% din ingrediente naturale este mai mult decat suficient, ar putea sa nici nu miroasa a nimic, gandul ca imi fac bine mie si celor pe care ii iubesc (sau ca nu le dauneaza) este destul. Iar daca sunt si cremoase si hranesc pielea, mai ales pe cea uscata, atunci e perfect. Dar daca tot e vorba sa intervina si un parfum, pai mie imi plac mai multe: cel de tei, de violete, apoi amestecul de frezie, vanilie si santal, asa cum e parfumul cu care imi dau zilnic.

De dat mai departe catre doua persoane, nu prea am cui, decat lui Altheate. :) Mult succes! Poate ca nu voi castiga, dar am aflat lucruri interesante de pe blogul descoperit.

Detalii despre concurs, aici.

Un comentariu:

  1. Lavinia,iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si sper ca vei reveni cu drag pe la mine si iti urez succes.
    Ma mai gasesti si aici http://coltpestritkabea.blogspot.com/.

    RăspundețiȘtergere