Vine Craciunul, decoram... peretii

by - noiembrie 26, 2009

Desi vremea nu arata, mai e o luna si vine Craciunul. Am constientizat asta cand am vazut ca magazinele deja au inceput sa isi decoreze ferestrele cu luminite. Era seara, ma plimbam cu Mihai si el le-a observat primul. I-au placut mult. Asa ca trebuie sa intru si eu in starea de spirit corespunzatoare. Probabil ca nu voi face prea mult shopping, dar voi sta in casa, voi face stelute origami pentru ferestre... poate ca Daddy nu o sa mai rada de ocupatia mea, asa cum a facut anul trecut... voi face cozonac si fursecuri cu nuca de cocos si voi bea ciocolata calda cu scortisoara.

In ceea ce priveste bradul...
...am gasit imaginea asta din intamplare pe Corbis.com si mi se pare ok pentru Craciun, mai ales ca la noi peretii oricum sunt desenati cu toate culorile.

Cum copii sunt mici si nici anul acesta nu se pune problema decorarii unui brad, fie el natural sau artificial, voi desena conturul bradului direct pe perete si voi lipi globuletele ceva mai sus, ca sa nu ajunga la ele; la fel voi lipi si siragurile cu luminite care ii plac atat de mult lui Mihai.

Eventual vom picta bradul cu verde, fie in cateva tuse sugestive, fie in intregime... inca nu m-am hotarat. Oricum am face, dupa anul nou va trebui sa putem sa si curatam fara vopsea.

Alte articole

1 comments

  1. Super ideea.
    Noi ne incumetam la decorat bradul, sa vedem ce o sa iasa.

    RăspundețiȘtergere