Experiment curajos

by - octombrie 12, 2009

Am facut cel mai curajos gest de pana acum.

Am pus copiii in patuturi in aceeasi camera si am plecat sa mananc. :D

De ce e asta o dovada de curaj?

Pai pentru ca ii pun sa doarma impreuna numai noaptea, cand sunt prea obositi sa se mai joace (desi uneori "petrec" inca o ora dupa ce dau stingerea), pentru ca daca nu dorm in timpul zilei sunt varza si nu te mai poti intelege cu ei si pentru ca atunci cand ei dorm e singurul meu moment liber din zi si daca nu se respecta programul asta, de obicei ma enervez. Rau... Numai ca acum sunt prea obosita si imi e prea foame ca sa ma mai enervez. De doua saptamani am inceput sa lucrez din nou (si pe bani, de data asta), asa ca nu dorm decat maxim 4 ore pe noapte, si ziua, e clar ca nu se poate.

UPDATE:
Experimentul a esuat.
Mihai a evadat, cumva, din pat si a aruncat o gramada de jucarii, plusuri, masinute, etc peste Maria in celalat pat. Nu m-am enervat, dar a trebuit sa par suparata si ferma cand l-am certat pe Mihai.

Alte articole

2 comments

  1. Asta se va intampla tot timpul, pana cand raportul de greutate se va inversa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Mihai mai are unele gesturi si reactii in care arata ca el e cel mare si ca domina. Azi spera ca dupa ce pune toate jucariile sa se urce si el si sa se joace impreuna, numai ca r fi putut sa o raneasca daca una dinmasinute ii cadea in cap. E clar oricum ca inca nu pot fi culcati ziua in aceeasi camera... dar cel putin am incercat.

    RăspundețiȘtergere