Experiment curajos - 2070 de cuvinte

12 octombrie 2009

Experiment curajos

Am facut cel mai curajos gest de pana acum.

Am pus copiii in patuturi in aceeasi camera si am plecat sa mananc. :D

De ce e asta o dovada de curaj?

Pai pentru ca ii pun sa doarma impreuna numai noaptea, cand sunt prea obositi sa se mai joace (desi uneori "petrec" inca o ora dupa ce dau stingerea), pentru ca daca nu dorm in timpul zilei sunt varza si nu te mai poti intelege cu ei si pentru ca atunci cand ei dorm e singurul meu moment liber din zi si daca nu se respecta programul asta, de obicei ma enervez. Rau... Numai ca acum sunt prea obosita si imi e prea foame ca sa ma mai enervez. De doua saptamani am inceput sa lucrez din nou (si pe bani, de data asta), asa ca nu dorm decat maxim 4 ore pe noapte, si ziua, e clar ca nu se poate.

UPDATE:
Experimentul a esuat.
Mihai a evadat, cumva, din pat si a aruncat o gramada de jucarii, plusuri, masinute, etc peste Maria in celalat pat. Nu m-am enervat, dar a trebuit sa par suparata si ferma cand l-am certat pe Mihai.

2 comentarii:

  1. Asta se va intampla tot timpul, pana cand raportul de greutate se va inversa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Mihai mai are unele gesturi si reactii in care arata ca el e cel mare si ca domina. Azi spera ca dupa ce pune toate jucariile sa se urce si el si sa se joace impreuna, numai ca r fi putut sa o raneasca daca una dinmasinute ii cadea in cap. E clar oricum ca inca nu pot fi culcati ziua in aceeasi camera... dar cel putin am incercat.

    RăspundețiȘtergere