Eco Art...? - 2070 de cuvinte

4 aprilie 2009

Eco Art...?

Mi-a fost dat sa vad "lucrarile" de mai jos, prima la piata universitatii, cealalta la iesirea din cismigiu....

...si sa-mi fie cu iertare, dar nu am vazut nimic natural 100% si nici vreun strop de arta, ci numai maldere de gunoaie. Incet, incet, am ajuns sa urasc miscarea asta eco tipata din toti plamanii. Si nici nu am stins lumina, prefer becurile ecologice.

3 comentarii:

 1. aranjamentul natural de plastic l-am vazut si eu la intrarea in Gradina Cismigiu. Mai degraba sport plastic.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu inteleg "invers" mesajul. 100% natural pe o constructie facuta din plastic e clar ca-i cu doua taisuri, si ca vrea sa ironizeze de fapt produsele asa-zis ecologiste, alea de te mint ca sucul o fost stors din portocale gata rupte din copac.
  Pe de alta parte, nu cred, sincer, ca ecologistii si-au propus sa faca arta, deci valoarea artistica a constructiilor iese din calcul, ca nu a pretins nimeni ca ar avea acest statut.
  In ultimul rand, mi se par ok. Sunt simpatice, neasteptate... intr-adevar nu pot spune ca infrumuseteaza fata Bucurestiului, dar sa fim seriosi, nu cred ca mai avem pretentia ca Bucurestiul sa fie si... frumos.

  RăspundețiȘtergere
 3. sunt facute de studenti la design, scopul e sa te faca sa nu mai arunci gunoaie pe jos and stuff, dar sincer nici mie nu mi se pare extraordinar. si mai am vazut unul pe la piata romana. :D

  RăspundețiȘtergere