Idei de crafts cu covorasele impletite din hartie - 2070 de cuvinte

25 septembrie 2012

Idei de crafts cu covorasele impletite din hartie

Daca tot am explicat cum se poate refolosi o hartie buna pe care o avem prin casa, facand un covoras impletit din hartie, acum a venit timpul sa dau si cateva idei de crafts care se pot face cu aceste covorase. Asadar, cu mare intarziere, vin si propunerile mele...


1 & 3. Perdele din covorase impletite din hartie. Asta e motivul pentru care m-am si apucat sa fac nazbatiile astea mici. :) Si chiar daca pare greu, la final cred ca o sa arate frumos. Deocamdata sunt in plina perioada de ''impletire'' si nu am calculat cate covorase imi vor trebui... de fapt nici nu voi calcula, ca sa nu ma sperii :)

2. Ghirlanda. In tutorial spuneam ca aceste covorase pot fi infrumusetate in fel si chip. Pentru ideea asta nu e nevoie, pentru ca literele trebuie facute din hartie colorata. As vrea sa fac si cate o ghirlanda pentru Mihai si Maria, pentru ca peretele de langa patuturile lor sunt cam golase.

4. Decoratiuni de sarbatoare. Astea sunt cel mai usor de realizat. In functie de anotimp, ornamentele se pot schimba, deci nici macar nu trebuie sa faci nenumarate covorase. Pana acum nu am obisnuit sa decorez casa in functie de anotimpuri sau sarbatori, dar imi place mult cand vad la altii ca fac asta. Poate anul acesta ii implic si pe copiii si facem ceva frumos, macar de Craciun.

Inspiratie maxima si manute neobosite sa avem,
Lavinia

Un comentariu: