citire

Cum vrea Mihai să înceapă să citească...


Mihai vrea să îl „învăț” să citească pe enciclopediile lui, mi-a zis că vrea să înceapă cu paginile cu imagini și casetele-legendă. Și eu voiam să-i fac versiuni scurte-scurte cu cate 1-2 propoziții după poveștile clasice. :)) Pfff, nu-s o mamă bună așa cum mi-aș dori să fiu, dar dacă mi-a reușit ceva cu copiii aștia ai mei, lucrul ăla e faptul că le-am insuflat dragostea, aproape obsesivă uneori, pentru cărți.

xoxo
Lav

About Lavinia

Am două pisici, doi copii, oameni pe care îi iubesc și o lume maaare în care vreau să trăiesc frumos. Îmi place să învăț mereu câte ceva nou, iubesc depărtările, Luna, norii, copacii, filmele vechi și cărțile mai puțin cunoscute. Desenez, fac fotografii și cochetez cu handmade-ul. Mare amatoare de smoothie și fursecuri. Îndrăgostită de cărți, stele, lucruri vechi, struguri, gutui și pisici. =^.^=

1 comments:

Anonim spunea...

Felicitari ,Mihai ! Si Luci, baietelul meu de 8 ani, tot asa a inceput sa citeasca--a fost motivat de dinozauri , apoi de creaturile fantastice --carte comandata la recomandarile voastre--Monstrii si creaturile fantastice.

Tot inainte !!!

Gabriela M

Un produs Blogger.