Cum ar putea arata biroul de la mansarda - 2070 de cuvinte

6 iunie 2013

Cum ar putea arata biroul de la mansarda

Am tot adunat de pe internet imagini cu poduri mansardate sau amenajate pentru locuinta. E un vis, mai mult sau mai putin aplicabil, ca in curand sa avem si noi, adica eu si sotul, o camera a noastra unde sa avem parte de mai multa intimitate. Oricum, mansardarea podului e o optiune si pentru cine nu are suficient spatiu - ne incadram foarte bine si in categoria asta. Asadar... sa vedem ideile!

Cam atat deocamdata. Problema mea este una singura: nu suport tavanele joase. Am dormit o data intr-o mansarda si mai mult nu am dormit... simteam ca ma sufocam. Indiferent de locul anume in care imi voi aseza biroul, categoric nu va fi lang aun perete inclinat - decat daca va fi spre mijlocul camerei. :)

Lav

2 comentarii:

  1. Dar daca ti-ai face tavanul din geam? Adica sa vezi cerul cand ridici capul, prin cateva ferestre in plafon? (e mai greu de realizat in mijlocul camerei si mai usor unde e inclinatia mare)...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, e o varianta la care m-am gandit ar fi un vis implinit :D. exista sisteme speciale pentru asta, numai ca au un pret cat jumatate din amenajarea in sine a intregului pod :))) alta varianta sunt termopanele, insa nu stiu daca pot face fata greutatii zapezii... ma trebuie sa cercetez problema.

    RăspundețiȘtergere