desenele lor

1 racheta, 2 copii, 2 rachete

Ieri le-am dat copiilor sa faca niste fise in timp ce eu mai lucram. Racheta poate fi downloadata de aici. Pentru ca modelul in sine e foarte simplu pentru ei, le-am spus sa il si coloreze si dintr-o singura racheta au iesit doua tipuri de desene...


Maria s-a conformat, a ales culorile ei preferate si cred ca a creat o cromatica interesanta si potrivita. La ea, totul trebuie sa fie luminos, vesel, plin de viata. A ei este o racheta care pluteste prin spatiu; a desenat acolo si un soare si o planeta.


Mihai a ales ca deseneze o scena. La inceput a zis ca e o racheta care zboara prin spatiu. Apoi a facut oamenii si desenele-rechin, ca sa se sperie extraterestrii. Apoi s-a gandit sa transforme racheta in submarin si a desenat nivelul marii si diferite animale marine. Imi place ca are imaginatie. Literele si cifrele nu inseamna ceva anume, insa le foloseste mai mereu in desenele sale.

Mereu ma uimeste (inca) faptul ca Mihai si Maria au stiluri atat de diferite de a desena si colora. Bine, diferenta de 1,5 ani isi spune cuvantul, insa nu sunt nici atat de departati ca varsta. Mihai adora sa coloreze, mai nou, insa observ ca prefera sa deseneze si se descurca bine sa faca un desen in alb-negru. Maria e in faza de culoare, culoare, culoare; cat mai puternica si cat mai tipatoare - sincer, nu cred ca o sa-i treaca, pentru ca ea este un copil al luminii :)

Pace,
Lav

About Lavinia

Am două pisici, doi copii, oameni pe care îi iubesc și o lume maaare în care vreau să trăiesc frumos. Îmi place să învăț mereu câte ceva nou, iubesc depărtările, Luna, norii, copacii, filmele vechi și cărțile mai puțin cunoscute. Desenez, fac fotografii și cochetez cu handmade-ul. Mare amatoare de smoothie și fursecuri. Îndrăgostită de cărți, stele, lucruri vechi, struguri, gutui și pisici. =^.^=
Un produs Blogger.