Unde o fi dragonul? de Jason Hook (ed. Crisan)

Unde o fi dragonul?... una din cele mai iubite carti pe care le au copii. Stiu ca probabil am mai spus asta si despre alte carti, dar ce sa fac daca le plac mai multe? Diferit la cartea asta e ca are o poveste interesanta, e amuzanta si are si un mic joc de-a v-ati ascunselea.

Cartea a aparut la editura Crisan, are 28 de pagini cartonate, un format destul de maricel (26x26 cm), dar tocmai bun pentru a fi prins in maini si de cei mici. Pe pagina cartii scrie ca e recomandata de la 5 ani... noi o citim de cand avea Maria putin peste 2 ani si ne-am distrat de fiecare data de minune - sa avem mai multa incredere in capacitatile copiilor, spun. :)

Povestea este despre George, un baietel care isi viziteaza in fiecare vacanta bunicul ''fudul de urechi'' (tare au mai ras copiii cand le-am explicat de inseamna), dar mare mester cioplitor, dupa cum se vede din imaginea de mai jos, si mare pasionat de povestile cu dragoni.


Intr-o vara, bunicul porneste cu George si catelul Max in cautarea unui dragon, avand ca motto zicala ''Daca vezi, ai sa crezi!''.


Problema este ca, desi baiatul ii arata multe semne, bunicul nu vede nici urma de dragon... de aici si partea amuzanta a povestii.


Si ce mai este interesant la cartea asta? Pai fiecare pagina are cativa dragoni ascunsi. Noi ne luam la intrecere cine ii descopera primul.


Per total, una din cele mai frumoase carti pe care le avem.

Lectura placuta,
Lav

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Cartea arata ne-mai-po-me-nit! Multumesc pentru prezentarea ei, acum e musai s-o caut pentru copiii mei!

    RăspundețiȘtergere