Inghetata pe bat cu mar si stafide - 2070 de cuvinte

19 iulie 2012

Inghetata pe bat cu mar si stafide

Pentru ca am aflat intamplator ca tata i-a dat lui Mihai sa linga dintr-o vafa, lucru total interzis de mine (din cauza asta!), le-am facut copiilor inghetata pe bat. Singurul motiv pentru care ezitam era teama ca se vor pomeni cu o frumoasa durere in gat. Dar gata! Asa ca au mancat si ei, pe bune, pentru prima data inghetata... si le-a placut la nebunie, intr-atat incat ma bat la cap sa le dau zilnic, ba chiar la fiecare masa. De durere in gat nici nu a fost vorba... si le-am ''impuiat'' capul ca asta e inghetata adevarata, nu d-aia colorata cu substante toxice. Yey!

Reteta nu e alta decat cea de smoothie cu sana, mar si stafide, pe care l-am turnat in forme si l-am lasat pana a doua zi la congelator. In rest, pozele sunt graitoare...


xoxo,
Lav

2 comentarii:

  1. Ce idee minunata! Cred ca daca pui putina scortisoara iese si mai delicioasa inghetata! Mersi mult de idee ;) Recomanzi un tip de mar anume? Mai bine ar merge golden sau ionatan?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca erau golden. Oricum nu erau foarte acrisoare. Merge si scortisoara, insa nu e un condiment pe gustul copiii mei.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere