Bruma... de dimineata :) - 2070 de cuvinte

21 noiembrie 2011

Bruma... de dimineata :)

          Spuneam acum cateva postari ca am castigat 2 concursuri cu tragere random pe FB. Prima chestie a fost un unt de corp si a doua chestiune este un colier absolut superb castigat la un giveaway, la sfarsitul lunii octombrie, de la Didi/Diana Calin care face lucruri minunate si le expune pe blogul ei, de dimineata.


          Colierul numit "bruma" a venit intr-o cutie mai nonconformista: o cutie de ceai rooibos cu portocale, inmiresmata si cu o aroma fina de scortisoara... "Bruma" era invelita intr-o panza de in (cred), foarte delicat cusuta pe margini si cu o eticheta cu numele meu si un smiley :).


          Mai trebuie sa spun ca ador colierul asta? Ca stiu ca e de toamna si de frig, dar ca imi incalzeste sufletul? Si ca desi e despre bruma si cand ma uit la el, nu stiu cum, dar vad in fata ochilor bruma din gradina, de pe iarba inca verde si de pe trandafirii rosii, inca neofiliti? Si ca desi e un fel de vestitor al frigului, colierul e vesel si bland si poate fi purtat foarte bine si iarna?
Peace & love,
Lavi

2 comentarii:

  1. Felicitari! E atat de frumos ca nu ai cum sa nu te indragostesti de el! ...cat despre ambalaj, a facut ca totul sa fie perfect! Feliitari din toata inima!
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. absolut superb! sa-l porti cu placere!!!! :D

    RăspundețiȘtergere