Cum va fi viitoarea societate eco? Cacacioasa. - 2070 de cuvinte

24 februarie 2010

Cum va fi viitoarea societate eco? Cacacioasa.


"Hartia igienica este "unul dintre cele mai mari excese al erei noastre", sunt de parere expertii in protectia mediului, care ii sfatuiesc pe americani sa foloseasca la toaleta servetele reutilizabile din material textil, ca o alternativa prietenoasa cu mediul. Gretos? Poate ca da, dar aceasta este doar una dintre cele mai neconventionale si nebunesti zece idei menite a proteja natura, potrivit revistei Time". Pentru cine vrea sa se distreze (sau oripileze) in continuare, articolul e in Romania Libera.

Bai, nu ne lasa astia cu hartia lor si cu ideile lor cu tot? S-or fi chinuit mult pana au gasit solutia cu servetelele alea? Asta era solutia salvarii, renuntarea la hartia igienica. Neicilor, la noi se mai folosesc coceni si chiar frunze, la nevoie. Asta da rezolvare, unde mai pui ca e folosita de ani buni. Sincer, cred ca astia care vin cu ideile astea de te dau pe spate sunt plictisiti rau de viata. Puneti frate mana de la mana, cumparati pamanturile planetei si plantati copaci, daca vreti sa mai salvati ceva, cu adevarat. Si boicotati-i pe americani.

P.S. - eu diseara scot 10 suluri de hartie igienica din rezerva familiei pentru urmatoarele 2 saptamani si ma bag cu copiii la un joc de-a mumiile.

2 comentarii: