Varza eco si sex eco - 2070 de cuvinte

8 iunie 2009

Varza eco si sex eco

Ziceam ca inca ma mai surprinde stupiditatea oamenilor. Si asa e, domne. Si nu numai ca ma surprinde, dar ma si amuza teribil, incat rad cu lacrimi. Inca un exemplu aici. Nu ideea e de vina, ci modul oamenilor de a raspunde la ea si de a se antrena ca oile in turma: spun unii ca dau free niste bilete la un film, super misto de altfel. Lumea sare imediat. Cat de sus? Pai numai pana unde ajung 10 solutii pt a salva planeta de la moarte, domne. Au intrat savantii in pana de idei. Si ca sa fie si mai funny, undeva, pierdut printre randuri, un einstein ne sugereaza chiar ca ar trebui sa fim obligati sa facem maxim 2 copii, dupa aia sa fim sterilizati. Well... nu mai comentez la asta.

E la moda sa fii eco. Rosii eco, haine eco, mai nou am auzit si de lapte eco. Mai mult ca sigur, nu toata lumea care foloseste cuvantul, stie ce inseamna, dar nu conteaza, ca e la moda. Si daca e cul sa fii eco, hai sa fii, nu? Chit ca acu 5 ani stateai noaptea cu becurile aprinse, aruncai chistocul pe jos langa gunoi si peturi sau tampoane prin padure. Se fac si concursuri eco. Scrie si tu, ca adept eco ce esti, sa vada oamenii ca ai ceva in cap, ca poti sa contibui cu ceva, ca nu esti chiar ultimul cimpanzeu. Vezi, poate chiar TU esti cel/cea care va salva planeta, prin solutia ta salvatoare. Toata planeta sa stii ca depinde de tine. Si cand iti scrii lista cu solutii, sa te documentezi bine inainte, pe net, tradu si tu ceva ce au scris altii, nu conteaza, numai sa dea bine scris acolo. A, sa nu uiti sa iti scrii numele intreg! E foarte important, baga toate prenumele pe care le ai, nu iti da pseudonumul idiot pe care il folosesti cand comentezi la misto prin alte locuri.

Daaa, e la moda sa fii eco. Eco asta, eco ailalta... Dar oare cum e sa faci sex eco? Mm? Asta da tema de gandire. Eu asta vreau sa stiu. In rest, sunt un guru eco, dar despre cum sa faci sex eco, nu am mai citit. Raspunsuri nu mai lungi de 5 fraze, va rog, pastrati-va risipa de cuvinte pentru salvarea planetei.

Un comentariu:

  1. Păi sunt mai multe răspunsuri posibile la dilema ta.

    Primul care mi-a venit in minte e că sex eco faceau hipioţii care hâţânau dubiţele volkswagen vopsite în culori vii. Dar pentru că maşina poporului merge tot cu benzină, nu e eco.

    Mai eco e sexul sănătos care se întâmplă între Ion şi Maria, pe păşune.

    RăspundețiȘtergere