de-ale mele

Cântec pentru o noapte de iarnă

        Iubesc acest cântec...


        ...notele muzicale curg precum apele repezi ale unui râu, curg precum clipele, secundele, momentele, curg precum viața. Note mai grave, mai triste, note mai vesele, mai săltărețe. Melodia asta curge precum întâmplările vieților noastre. Iar versurile... le rețin pe cele fericite. Poate și pentru că sunt fericită - poate că vorba aceea, ”vedem numai lucrurile cu care rezonăm”.
        Prima oară l-am găsit în varianta cântată de Sarah McLachan, ceva mai tristă, de fapt categoric o versiune mai tristă și mai melancolică, dar care îmi place. Și cu un miez la fel de blând, de binecuvântare și împăcare.Crăciun Fericit!
Lavinia
>^.^<

About Lavinia

Am două pisici, doi copii, oameni pe care îi iubesc și o lume maaare în care vreau să trăiesc frumos. Îmi place să învăț mereu câte ceva nou, iubesc depărtările, Luna, norii, copacii, filmele vechi și cărțile mai puțin cunoscute. Desenez, fac fotografii și cochetez cu handmade-ul. Mare amatoare de smoothie și fursecuri. Îndrăgostită de cărți, stele, lucruri vechi, struguri, gutui și pisici. =^.^=
Un produs Blogger.