Humus (pasta de naut) cu patrunjel si fara tahini :D


          Asta e a doua incercare de humus. De fapt, nu ca m-as lauda, insa arabul mi-a dat nota 9 de prima data... insa eu nu eram pe deplin multumita de gust. De data asta am blenduit mai bine, am pus ceva mai mult ulei si un ingredient superbun, dupa cum s-a dovedit: patrunjelul (pe care l-am adaugat la sfarsit, dupa ce am potrivit totul humusul de gust). Nici de data asta nu am pus pasta de susan, numita si tahini, pentru ca nu am avut; am inteles ca e un fel de must-have pentru humus, dar mie imi place si fara. Dar iata si reteta...





Humus fara patrunjel tocat


          Bon appetit,
          Lavinia

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Arata ciudat, pare ori taiat ori ca nu a fost blenduit bine. Trebuie sa fie o pasta, asa... si e cam uscat, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu l-am blenduit pana i-au sarit 'toate' cele din el, ca nu imi place sa fie pasta fina, vreau sa simt putin ce mananc. De taiat, nu a fost taiat si suficient de apos (nu la fel de apos ca o iahnie de fasole, insa). Parerea mea e ca fiecare trebuie sa isi prepare mancare dupa propriul gust, pornind de la o reteta. Noua ne-a placut.

    RăspundețiȘtergere