Mihai, 4 ani - 2070 de cuvinte

16 august 2011

Mihai, 4 ani


          A venit si ziua cea mare in care micutul (odata) aricel a facut 4 ani... mi se pare o varsta colosala, mai ales ca am observat si o schimbare, o dezvoltare in comportamentul lui cu doua saptamani inainte deja. Si acum are 4 ani... acum nu mai pare bebelus, desi el se mai alinta asa, ci mai degraba un mic omulet. A trecut timpul in zbor, la fel cum creste si el.


          I-am luat prima lui bicicleta de baiat mare, una de 16" (dupa teste prin praktiker), rosie si cu portbagaj si a mai primit multe cadouri, dar foarte mult i-a placut un avion cu sunete si lumini (si foarte inteligent facut, pentru ca se poate juca cu el si fara baterie).


          I-a placut si tortul, si mereu spunea ca ursuletii Haribo sunt iepurasi. Copiii nu mananca, de obicei, nimic din gama Haribo, dar animalutele astea mi s-au parut perfecte pentru decorarea torutlui; mai erau viermi (ii iau d-astia pentru tortul de peste 2 saptamani :P) si capsuni.


          Aniversarea a fost pe 15, duminica. Azi, pe 16 e o zi melancolica pentru mine, de parca de abia acum, cand e mare si independent fata de "perioada de bebeluseala", imi dau seama ca am facut un copil acum 4 ani. Si daca ar fi sa spun o varsta in care mi se pare ca a trecut brusc de la stadiul de bebelus (fie el si mare) la cel de copil, atunci este varsta de 4 ani. :)

2 comentarii:

  1. Sa iti traiasca si sa creasca mare ca bradul. Ai un baiat de toata frumusetea. bebelusi vrem noi sa ii mai avem si sa ii mai vedem , dar ei fug cu pasi repezi de la acest stadiu. am si eu langa mine un fost bebelus , dar Doamne ce dor imi e de bebelusul care era odata...
    La multi ani, Mihai si sa stapanesti sanatos si cu incredere bicicleta rosie ca focul!
    cu drag, vavaly

    RăspundețiȘtergere