Off fashion: H&M toamnă-iarnă 2011 - 2070 de cuvinte

20 mai 2011

Off fashion: H&M toamnă-iarnă 2011

Ooo, colecţie nouă, magazin nou, mult căutat, fiţe, chestii, preţuri mici cică. Ia să văd dacă îi pot face o surpriză plăcută lui D. Mmmm... nu, nu pot.

Mă declar învinsă. Din nou. Şi am o vagă impresie că aşa va tot fi de acum încolo. Mă refer la imaginea/modelul de mai jos.


Motivele pentru care un băiat/bărbat întreg la cap ar purta pantalonii ăştia total aiurea croiţi, incomozi şi atât (dar atât) de oribili... îmi scapă cu desăvârşire. Şi nici de ce ar purta paporniţa/geanta/plasa aia care, by the way, este de femei. Aaa, era să uit, e la modă feminizarea domnilor (începând cu băieţii cu lac de unghii până la cei cu sprâncenele foarte pensate). Şi după aia ne mirăm de una-alta...

La ăsta de mai jos mi se pare mie sau sacoul nu are gulere? Nu, nu mi se pare. Ok, ăsta e clar un element caracteristic modei feminine. Păcat. Căutam un costum pentru un heterosexual. În schimb, îmi plac pantaloni, cămaşa şi băiatul.Ce-i lipsea unui costum în aparenţă normal, că doar normalitatea sucks? Desigur, un ilic cu guler de blăniţă. Iarăşi, un element purtat în primăvara asta de femei. Coooo-rect. Nu că ar fi ceva în neregulă cu asta. Desigur.

2 comentarii:

  1. Am o vorba:parca ar fi adunati de pe garla!Poate sunt eu invechita,dar....totusi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu m-am gândit că poate sunt învechită... :))) dar nu e aşa. Probabil că ne-am maturizat şi căutăm lucrurile practice. Altfel sunt pentru inspiraţie, culoare, chestii aiurite şi mai şui, dar de multe ori văd şi multe urâţenii.

    RăspundețiȘtergere