Porumbel origami - 2070 de cuvinte

9 aprilie 2011

Porumbel origami

În corcoduşul din curte au casă doi porumbei. În seara asta, până să se lase de tot întunericul, i-am oservat împreună cu copii cum se pregăteau de culcare. Apoi am făcut un porumbel origami. Şi cea mai cool chestie este că zboară (ca şi vrabia origami) la fel de bine ca vestitul avion de hârtie. :)

Diagrama este din Origami Living Nature de Akira Yoshizawa

3 comentarii:

  1. ce dragut...ieri am facut cocori si au iesit superbi, i-am agatat de tavan si ma intrebam ce pasari as mai putea face. azi sigur maresc stolul, mai ales ca cocorii vreau sa i trimit mai departe prin posta. folosesti hartie speciala origami? eu nu am decat hartie lucioasa normala, dar a mers bine si asa . vavaly

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut pana acum si o vrabie la fel de draguta. Nu am folosit pana acum hartie speciala, ci banale coli de hartie din topurile obisnuite, scrise pe o parte, ca sa nu le arunc degeaba. Vezi la sectiunea origami de la mine... nu ies rau, ba chiar arata frumos scrisul negru, asa cum apare ici-colo prin model. Bafta si la cat mai multe modele interesante... De abia astept sa vad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , vazusem deja toate creatiile tale origami. Am icnercat si eu cu hartie obisnuita, dar nu sunt multumita deloc cum iese. Hartia lucioasa este mult mai ascultatoare. Eu sunt mandra de ce a iesit.

    RăspundețiȘtergere