a tiny, perfect, dreamy chance - 2070 de cuvinte

24 ianuarie 2011

a tiny, perfect, dreamy chance

Finally, when everything looked dark and doomed, out of the night, literally, came a small chance. A ray of light. Something to hope to, to look forward too... a tiny, perfect, dream job. As the song says, I feel good enough for it...

2 comentarii:

 1. Doamne ce-mi place blogul tau. L-am descoperit si tot rasfoiesc si citesc. Imi da asa o senzatie , nici nu stiu cum sa o descriu, de liniste, de intimitate, de admiratie pentru tine si cele doua minuni ale tale, dar si de melancolie.
  Am dat si peste un articol de prin octombrie in care te intrebai ce faci in casa cand e vremea urata. Cateva idei gasesti si pe la noi pe blog la atelierul de creatie, desi din ce am vazut pe la tine , de imaginatie nu duci lipsa. Cu siguranta vom "fura" si noi cateva idei de la tine sa le punem in practica cu piticii.
  Imi plac la nebunie si picturile si desenele tale. Foarte frumos totul.
  Multe imbratisari de la o mamica cu pui de doi ani si doua luni (acum se fac 3 luni)... vavaly

  RăspundețiȘtergere
 2. O, ce cuvinte frumoase spui... Ma simt flatata, nu stiu daca le merit pe deplin. Blogul asta l-am inceput si de fapt si este un jurnal, tinut mai mult pentru cei mici, pentru ca nu puteam sa le scriu aventurile si descoperirile intr-un caiet (deh, lucrez toata ziua la computer si mi-e mai usor sa tastez decat sa scriu, de fapt nici nu mai stiu daca stiu sa scriu... :)) glumesc) si stiam ca va veni o zi in care voi dori sa "retraiesc" modul in care au crescut; sunt momente pe care e pacat sa le pierdem pentru totdeauna.
  Ma bucur ca iti place ce ai gasit aici si daca te ajuta e si mai bine.
  Iti multumesc inca o data pentru cuvintele deosebit de frumoase.

  RăspundețiȘtergere