Blablauri despre "cei 3 ani" - 2070 de cuvinte

31 ianuarie 2011

Blablauri despre "cei 3 ani"

Acu' ceva timp, oamenii de stiinta au dovedit ca dragostea dureaza 3 ani. Ca or fi dovedit ei si ca, pe langa ei, multi oameni normali au trait asta (sau nu) pe pielea lor, ramane de vazut... In studiul lor, cuplurile casatorite de mai putin de trei ani erau mai fericite decat ele casatorite de mai mult timp. Ideea e ca dupa 3 ani, lucrurile se schimba cumva, cica ar fi un prag, ceva, dupa care urmeaza pragul de 7 ani (cele mai multe divorturi au loc dupa perioada asta, se zice acolo).

Plutind aiurea pe net, am gasit un articol si am citit, ca om cu experienta (ma rog, spun asta in ideea ca am si invatat ceva). Unul din comentarii mi-a atras atentia:
De ce se intampla asta, se intreaba persoana? Pai pentru ca "dupa nunta toata lumea se relaxeaza. Si se labarteaza. Si umbla in pijama si cu parul valvoi prin casa. Si nu mai face nimic senzational (ca de examplu sa te scoata noaptea din casa ca sa mananci un hot-dog la Mec sau ca sa pleci cu masina pana la mare sa vezi rasaritul). Casatoria este un punct urias in calea dragostei romantice si in fata neprevazutului, este sfarsitul aventurii, al fluturilor in stomac si al fericirii? De ce? Pai pentru ca suntem comozi si limitati."
Presupun ca e nevoie de 3 ani ca "relaxarea" sa isi faca efectele. Destul de simpla explicatia, nu? Scurt si la obiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu