Plictiseli de iulie sau Cum am ajuns sa ma simt batrana - 2070 de cuvinte

20 iulie 2009

Plictiseli de iulie sau Cum am ajuns sa ma simt batrana

Caldura mare. Sictir la fel.
Iau ziarul Ring de pe birou - adus de tata -, si ma gandesc sa mai citesc si eu despre ce se mai barfeste. Cu ce isi mai ocupa oamenii vietile, ca nu sunt deja destul de ocupate. Mhmm, ceva cu masini, sudoku, reclame ca pe paginile web proaste. Reclama la festivalul timisoreana e proasta, proasta rau, pacat, ca imi placea berea aia. Comoara lui MJ, saracul avea o comoara, cam scary poza.
Si imi sare in ochi!
Titlu: Mischa Barton, din nou la urgenta. Textul: Potrivit BBC NEws, actrita americana, cunoscuta pentru rolul principal din serialul ''Rebel in California'', a fost internata intr-un spital... bla, bla, bla...
Stop! Stupoare! Cine e Mischa Barton?! Habar nu am. Si totusi e cunoscuta, de a aparut in ziar. Nici de serialul ala nu am auzit in viata mea. M-am chinuit sa ma leg de vreun titlu de pe HBO, dar nu am reusit... Pauza. Presupun ca asta inseamna sa imbatranesti. Sa citesti in ziare de oameni de care habar nu ai ca exista, desi ar fi trebuit. Sau sa auzi de lucruri de care ar fi trebuit sa fi auzit pana atunci. Hmmm.
Rasfoiesc ziarul mai departe...
Nimic interesant.
Pentru asta taie ei copacii? Ca sa scrie inutilitati?
Deci pentru asta... taie ei copacii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu